Werken bij CADkoop 2019-01-03T11:53:04+00:00

Kom werken bij CADkoop!

Leuk dat je onze website bezoekt! Graag komen we met je in contact want we zijn erg benieuwd naar jouw ambities en drijfveren. Zullen we ons alvast even voorstellen?

CADkoop.nl is een snelgroeiende webshop voor CADsoftware. Dat is ontwerpsoftware dat wordt gebruikt bij het ontwerpen van bijvoorbeeld gebouwen, machines, gereedschap, gebruiksvoorwerpen en ehm… eigenlijk bijna alles wat je om je heen ziet.

We zijn een top 3 reseller in de Benelux voor Autodesk software en we zijn zelfs de grootste Benelux-reseller voor Sketchup. Bij Autodesk zijn we maar liefst 3 jaar op rij Partner of the year geworden.

Naar de vacatures

Wij bedenken ludieke en winstgevende acties!

CADkoop is een echte marketing- en salesorganisatie. De basis voor ons succes zijn onze ludieke acties: van Black Friday tot Oktoberfest en van een Komkommeractie tot een sfeervolle Kerstpakketactie. De producten die wij verkopen zijn hetzelfde als die van onze collega’s in de markt. Dus om succesvol te zijn moeten onze service en marketing perfect in orde zijn.

Naar de vacatures

Samen groeien

CADkoop heeft als ambitie om de grootste CADwebshop van Europa te worden. Maar dat lukt alleen als we samen groeien en daarom investeren we continu in onze mensen. CADkoop is onderdeel van de CAD & Company groep en dat heeft verschillende voordelen: zo is er ruimte voor opleidingen, zijn er doorgroeimogelijkheden, en kom je maandelijks tijdens onze Lunatics samen met al je collega’s om te leren en te inspireren.

Naar de vacatures

VACATURES: TIJD VOOR EEN UITDAGING?

Op dit moment hebben we de volgende vacatures: