CADkoop Oktoberfest 2018

Duits bierpakket gratis!

Bij aankoop vanaf € 400,-

Ook dit jahr doet CADkoop wieder mee met das Oktoberfest! Bij ausgabe vanaf € 400,- ontvang je een Deutsch Bierpaket gratis! Dat geldt voor alle artikelen in die ganze webshop! We haben nog wel einige spielregels:

  • De actie geldt bij bestedingen vanaf € 400,- excl btw

  • Max 1 bierpakket per klant en 1 per order

  • Actie geldt zolang de voorraad strekt

Direct naar de webshop

Het Oktoberfest (Duits voor oktoberfeest) is een jaarlijks volksfeest in München. Het geldt als het grootste bierfestival / volksfeest ter wereld en wordt jaarlijks door meer dan vijf miljoen mensen bezocht. Het feest begint traditioneel om 12.00 uur op de eerste zaterdag na 15 september en eindigt normaal gesproken op de eerste zondag van oktober.
Het eerste Oktoberfest werd in 1810 gehouden ter ere van de bruiloft van prinses Theresia van Saksen-Hildburghausen en kroonprins Lodewijk van Beieren.

Het Oktoberfest wordt op de Theresienwiese (“Theresiaweide”), een speciaal daarvoor bestemd terrein, gehouden. Dit terrein bevindt zich niet ver van het centrum van München en staat ook bekend als de Wiesn (Beiers voor weide of weiland). Aan de rand van de Wiesn staat Frau Bavaria, een groot bronzen beeld dat het land Beieren symboliseert. Traditie speelt een belangrijke rol deze dagen. De Oberbürgermeister slaat onder veel belangstelling het eerste vat bier aan, waarna hij de spreuk O’zapft is (Beiers voor Er is aangetapt) zegt en het feest begint. Veel mensen dragen traditionele klederdracht (waaronder de bekende “lederhose” voor mannen en de “dirndl” voor vrouwen). Muziek komt enkel van live spelende blaaskapellen.

Daar kun je waarschijnlijk niet bij zijn, dus om de maand oktober een beetje leuker te maken hebben we voor onze klanten een oktoberfest actie opgezet en ontvang je bij een webshoporder boven € 400 euro excl. b.t.w. een leuk pakket met echte Duitse oktoberfest bieren gratis. Dan kun je mooi in je eigen “Biergarten” een Duits oktoberfest biertje drinken.

By | 2018-09-26T16:26:11+00:00 september 25th, 2018|CAD Algemeen, Nieuws, Tips&Tricks|0 Comments