BRICSCAD juli 2019 2019-07-12T14:20:05+00:00

NIEUW BIJ CADKOOP!

WAT IS BRICSCAD?

Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van BricsCAD: de innovatieve CAD software van ontwikkelaar Bricsys. Met BricsCAD is het dwg-formaat naar een hoger niveau gebracht: gebruiksvriendelijker, uitgebreider en goedkoper!

Ben jij het ook zat om te werken met verschillende bestandsformaten, in complexe workflows, en om altijd vast te zitten aan dure abonnementen? Dan is BricsCAD ook iets voor jou! Probeer het gratis uit en ontdek waarom BricsCAD al door honderdduizenden mensen wereldwijd wordt gebruikt!

Probeer BricsCAD gratis

Wat kies jij?

Veel mensen denken dat ze vast zitten aan hun huidige CAD software. Maar er is wel degelijk een keuze. De vraag is: wat kies jij?

Ben je het ook beu om in Designer Hell te wonen? Hoge kosten, beperkte licenties, geen platformkeuze… Het zijn de 90’s niet meer, het is 2019! Je verdient beter, vandaag nog! 

Vele bestandsformaten

Beperkte
platformen

Complexe
workflow

Hoge
prijzen

Beperkte
licentiëring

Minder
kracht

Als je start met BricsCAD, hoef je niet diep in je buidel te tasten.
BricsCAD heeft een vertrouwde workflow, flexibele licenties en meer.

Eén flexibel
bestandsformaat

Drie
platformen

Eénvoudige
workflow

Redelijke
prijzen

Flexibele
licentievormen

Meer
kracht

BricsCAD producten:

BricsCAD is beschikbaar in verschillende varianten, afgestemd op jouw behoeften:

START VANDAAG!

Werk je met AutoCAD LT zonder dat je veel aanpassingen hebt gedaan aan de configuratie? Dan kun je binnen no time doorwerken met BricsCAD Classic. Heb je veel aangepast aan de user interface en configuratie van AutoCAD LT? Dan kun je jouw voorkeuren ook in BricsCAD instellen.

Probeer BricsCAD gratis