Vernieuwde Kubity Go app, Clay Render en minder batterijverbruik

Op 27 augustus 2018 is er weer een nieuwe release gelanceerd met hele leuke verbeteringen.
Er zijn nieuwe looks, nieuwe functies en de algehele 3D presentatie verbeterd.

Gelokaliseerde tijd van de dag
Deze nieuwste update in de Kubity Go App biedt real-time geolocatie voor het verlichten en schaduwen van je 3D-model op basis van de locatie en richting van je ontwerp. Speel nu met de schuifregelaar ‘Tijd van de dag’ om de verlichting en schaduwen aan te passen naar het exacte uiterlijk dat je wilt zien.
Dit is geweldig voor het verzachten van de algehele verlichting in je scène als deze bijvoorbeeld te helder is.

Clay Rendering
Het kristallisatieproces is verbeterd om je een realistischere presentatie te geven en er is een nieuwe functie toegevoegd genaamd “Clay”. Clay wordt gebruikt om details van je model te benadrukken en visuele afleiding te verwijderen door het hele model in monochromatisch grijs mat te maken.

Dit is een handig hulpmiddel om geometrie en verlichting te controleren zonder kleurafleiding. Deze optie is ook toegevoegd in Kubity Go op je smartphone, zodat je dat ook op je mobiele apparaten kunt bekijken en laten zien.

Verbeterde kristallisatie
Het kristallisatieproces is verbeterd om je een realistischere presentatie te geven in Kubity, en voegde “omgevings contrasten” toe: subtiele variaties in verlichting die je ogen helpen oppervlaktedetails te zien die anders samen zouden lopen of wegvloeien. vooral in de Clay modus is dit handig.

Betere levensduur van de batterij
Renderingsverbetering betekent ok dat we moeten zorgen dat je batterij niet snel leeg loopt. Nu kun je lopen, springen, verkennen en jouw 3D-modellen presenteren zonder dat jij je zorgen hoeft te maken waar de oplader van je telefoon ligt.

Kubity Go: New Look
De Kubity Go app heeft een minimalistische make-over gekregen en een eenvoudig te gebruiken interface. Na de lancering belandt je nu automatisch in QR-code-scanmodus, net als de rest van de mobiele apps.

Om uw modelbibliotheek te openen, klikt je eenvoudig op de knop ‘All models’ om het 3D-model te kiezen dat je zoekt of op ‘Previous Model’ om het laatst bekeken model opnieuw te openen.

Je ziet een eenvoudig menu in de rechterbovenhoek dat je ook terug vindt in de andere Kubity apps.

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​model met een wachtwoord te beveiligen vanaf je mobiel voordat je het deelt. Ervoor zorgen dat alleen degenen met een wachtwoord toegang hebben tot een specifiek project – vrij of privé delen, het is altijd jouw keuze.

Lees hier de Engelstalige versie

 

By | 2018-08-27T15:21:43+00:00 augustus 27th, 2018|Algemeen, CAD Algemeen, Nieuws, Revit, Sketchup|0 Comments