Oktoberfest bij CADkoop: 25% korting

Geplaatst in Nieuws 3.853 keer bekeken

Heb je het  Oktoberfest in Duitsland gemist? Geen probleem!

We vieren bij CADkoop een Oktoberfest met een geweldige actie. Van 10 tot 24 oktober ontvang je namelijk 25% korting op AutoCAD en op AutoCAD LT. En of dat dat niet genoeg is, maken we er speciaal voor jou ook nog een feestje van.
Ontvang een leuk bierpakket met Duitse bieren en maak kans op een leuk Oktoberfest samen met je collega’s. De heren gaan dan in echte lederhosen en de dames gekleed als als een echte dirnl. Jullie gaan genieten van Barbecue-grill en onbeperkt drank.

Hoe werkt het?
– Bij iedere order van AutoCAD of AutoCAD LT met 25% korting doe je mee met de actie.
– Je ontvangt een code waarmee je kans maakt op een OktoberFest
– We sturen je een bierpakket toe.
– Maximaal 3 bierpakketten en 3 loten per klant


* afbeelding kan afwijken van de werkelijk geleverde bieren

Aan het eind van de actie wordt een code geloot uit de bestellingen. De klant met de winnende code mag met een team van maximaal 15 collega’s en/of vrienden naar het Oktoberfest. Dit wordt gehouden in Doorn. Jullie beginnen rond 18:00 uur. Er is begeleiding bij het omkleden en jullie gaan lekker genieten van Barbecue-grill en drank tot 21:30 uur. Zorg er voor dat je daarna moe en voldaan maar vooral veilig thuis komt.

Op welke producten is de actie?

 AutoCAD 2018 en AutoCAD for Mac 2017

 AutoCAD LT 2018 en AutoCAD LT for Mac 2017

 Revit LT Suite 2018

Voor de niet-kenners:
Het Oktoberfest is een jaarlijks volksfeest in de Zuid Duitse stad München dat voor het eerst in 1810 werd georganiseerd. Het geldt als het grootste bierfestival ter wereld en wordt jaarlijks door meer dan vijf miljoen mensen bezocht. Het feest begint traditioneel op de eerste zaterdag na 15 september en eindigt op de eerste zondag van oktober. Bij Alpenfest kunt u de sfeer van het Oktoberfest het hele jaar proeven; de heren gekleed in een echte lederhose en de dames als heuse Dirndl!

 

One response to “Oktoberfest bij CADkoop: 25% korting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *